productimage 478x478 773 d002

Termopane Rehau Euro Design 60

Adancime constructiva: 60 mm / 2 garnituri de contact 

Numar de camere: 3 camere

Izolare termica: Uf= 1,6 W/m²K

Izolare termica sticla : Ug=1,1 W/m²K

Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4

Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (VDI 2719)

Armatura din otel zincat cu grosime intre 1,5-2 mm

Etanşeitate la curenţi de aer/averse: până la clasa 4 (DIN EN12207)/9A (DIN EN 12208)

Feronerie ROTO cu sistem de micro ventilatie si antiefractie

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*


  Avantaje

  • Suprafete netede, usor de intretinut
  • Falt inclinat in rame pentru directionarea imbunatatita a apei si facilitarea curatarii
  • Caracteristici statice optime datorita armaturilor cu adancime mai mare
  • Armaturi identice in rame si canaturi, pentru o depozitare rationala
  • Manipulare usoara datorita unei tehnici perfect adaptate
  • Arhitectura deosebita
  • Ecologic, fiind reciclabil
  • Profile suple pentru un design modern
  • Posibilitati extinse de design prin colorarea cu folii decorative sau vopsire

  Paletar Culori Manere Roto

  roto line alb

  Maner Roto Alb

  roto line argintiu

  Maner Roto Argintiu

  roto line maro

  Maner Roto Maro

  roto line bronz

  Maner Roto Bronz

  roto line bronz inchis

  Maner Roto Bronz inchis

  roto line titan

  Maner Roto Titan

  Maner Roto cu cheie

  Maner Roto cu cheie

  roto line auriu mat

  Maner Roto Auriu Mat

  Paletar Culori Termopane REHAU

  Tamplaria pvc poate fi diversificata nu numai ca forme ci si ca nuante. Foliile decorative de la termopane bucuresti se aplica pe profilele ferestrelor printr-un procedeu special numit caserare. Aspectul  diversificat de folii decoratie oferit de rehau termopane este o folie cu o structura deosebit de rezistenta la decolorare si uzura si are numeroare avantaje : – rezistent la intemperii – usor de curatat – rezistent la razele UV Folii decorative termopane standard.

  MAHON
  NUC
  STEJAR AURIU
  STEJAR INCHIS
  WENGHE
  paletar culori

  Varietatea de cel putin 40 folii decorative nestandard ( imitatie lemn sau culori uni ) care pot fi aplicate pe o parte sau pe ambele parti ale profilelor. Aceste folii care se pot aplica pe termopane rehau pot crea note coloristice conform cerintelor individuale. Datorita varietatii de culori este posibil ca timpul de livrare sa fie mai lung.

  ATENŢIE !!! Culorile sunt cu titlu informativ, nuanţele afişate pe monitorul dumneavoastră pot diferi de cele reale, datorită monitorului sau setărilor calculatorului.

  Vopsire Termopane REHAU

  Serviciul de vopsire a tamplariei din PVC furnizat de societatea noastra utilizeaza o vopsea acrilo-poliuretanica bicomponenta produsa in Elvetia de catre firma FEYCO AG. Acesta vopsea este un produs creat exclusiv in scopul vopsirii profilelor si tamplariei din PVC. Produsul Alpocryl este utilizat pe scara larga in intreaga Europa de peste 25 de ani dupa ce a fost testat atat in laboratoarele producatorului cat si conditii reale de exploatare.

  Cel mai mare avantaj al vopsirii tamplariei PVC este flexibilitatea cromatica data de obtinerea oricarei nuante a standardelor de culoare RAL in laboratorul propriu. Spre deosebire de celelalte tehnologii avem posibilitatea de a vopsi profilele PVC integral (chiar si pe laturile neregulate), astfel putand raspunde prompt oricarei solicitari. Vopsitoria de PVC este solutia ideala pentru obtinerea unei tamplarii de PVC color masa sau colorata doar pe o fata.

  colors

  Termopane Rehau cuprinde o varietatea de profile care sunt folosite pentru confectionarea de termopane cu geamuri termopan inclusiv ferestre termopan si usi termopan.

  Profilul folosit pentru un geam termopan poate avea gosimea intre 60mm si 86mm.

  Va oferim solutia pentru termopane care va pot schimba aspectul casei dumneavoastra atat la interior cat si la exterior. Termopane Bucuresti ofera unul dintre cele mai bune sisteme de ferestre termopan.

  Termopane Rehau Euro Design 60

  Termopane Rehau Euro Design 60

  Fabrica termopane

  Compania noastra are capital integral romanesc ce a luat fiinta in anul 2010, avand ca obiect de activitate productia de ferestre se usi din PVC si aluminiu.

  In cei 10 ani de activitate a dovedit ca poate ajunge la performanta si a inregistrat o crestere continua a ciferi de afaceri. Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane.

  Evolutia ciferi de afaceri si a numarului de angajati indica o societate romaneasca in plina dezvoltare.

  Produsele noastre inglobeaza tehnologiile celor mai mari furnizori de pe piata de profil :

  – utilaje cu un inalt grad de performanta si automatizare

  – sisteme de profile create si fabricate dupa standarde europene oferite de REHAU

  – sisteme de actionare a ferestrelor produse de concernele ROTO si G-U

  Relatia cu furnizorii se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua pentru identificarea de noi solutii privind abordarea pietei de profil.

  Printr-o activitate continua si sustinuta am reusit sa realizam produse competitive capabile sa concureze pe piata europeana.

  Pentru o izolare cat mai buna a locuintei dumneavoastra achizitionati ferestre termopan de la fabrica de termopane. Varietatea de tipuri de geam termopan folosite la termopane sunt urmatoarele : geam termopan Low-e, geam termopan mat, geam termopan reflexiv, etc.

  Pentru a solicita o oferta de pret pentru termopane rehau cu geam termopan nu ezitati sa ne contactati.

  Pentru a beneficia luna aceasta de oferta noastra de termopane rehau, completati formularul de contact.

  Pentru a schimba ferestrele din casa dumneavoastra trebuie să va ganditi la tot: materiale, expunerea, dimensiunea,fabrica de termopane. Va oferim cateva sfaturi practice pentru o baie de lumină, fara a pierde caldura economica de zi! Atunci cand se analizeaza schimbarea ferestrelor va ganditi cum puteti face economii de încalzire.

  Dar cine crede in lumina, care ar putea fi mai generoasa? Cu toate acestea, beneficiile în termeni de bunastare este departe de a fi neglijabil! Mai putin stres, oboseala ochilor si dureri de cap mai putine.

  Sistemele de termopane rehau produse de fabrica de termopane nu ies in evidenta doar prin calitatea cu care sunt executate dar si prin design deosebit si eficenta coeficentului de izolare termica si fonica.

  Pentru a vă oferi un confort termic,acustic și o singurantă sporită căminului Dumnveavoastra prin producerea și montajului de termopane folosind o tehnologie avansată de producție și un standard de management al calităti ridicat astfel termopane rehau vin echipate în standard cu micro-ventilație, sistem anti-acționare gresită și sitemul de anti-efracție datorită sistemului de feronerie marca ROTO folosit pentru producerea de tamplarie pvc.