969 d050 527493

Termopane Rehau Synego

Adancime constructiva: 80 mm / 2 sau 3 garnituri de contact

Numar de camere: 7 toc si 6 cercevea

Izolare termica: Uf= 0,94 W/m²K

Izolare termica sticla : Ug= 0,6 W/m²K

Izolare fonică: până la Rw,P = 50 dB

Protectie antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3

Permeabilitatea la aer: 4 (EN 12207)

Armatura din otel zincat cu grosime intre 1,5-2 mm

Posibilitatea de echipare cu geam compus din doua sau chiar trei foi de sticla cu o adancime totala a pachetului de pana la 50mm

Feronerie ROTO cu sistem de micro ventilatie si antiefractie.

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*


  Avantaje

  Sistemul de profile SYNEGO asigura o temperatua placuta, un nivel ridicat de confort si siguranta pentru locuinţa D-voastra: in comparatie cu ferestrele standard actuale,

  SYNEGO convinge printr-un nivel de izolare termica cu pana la 50% mai mare. Astfel, puteti reduce in mod semnificativ costurile cu incalzirea locuintei si veti experimenta o noua senzaţie de bine, la care nu veti mai dori sa renuntati niciodata:

  • Economisirea energiei datorita nivelului de izolare termica ridicat
  • Zgomot redus cu cel mai ridicat nivel de izolare fonica
  • Nivel sporit de siguranta datorita protectiei antiefractie individuale pentru locuinţa D-voastra
  • Design creativ al ferestrelor,  cu cele peste 220 de culori şi cu o multitudine de  forme
  • Ferestre curate, stralucitoare cu suprafete perfect netede datorita formulei unice High Definition Finishing
  • Impact redus asupra mediului înconjurator datorita procesului de fabricatie ce protejeaza resursele naturale.

  Paletar Culori Manere Roto

  roto line alb

  Maner Roto Alb

  roto line argintiu

  Maner Roto Argintiu

  roto line maro

  Maner Roto Maro

  roto line bronz

  Maner Roto Bronz

  roto line bronz inchis

  Maner Roto Bronz inchis

  roto line titan

  Maner Roto Titan

  Maner Roto cu cheie

  Maner Roto cu cheie

  roto line auriu mat

  Maner Roto Auriu Mat

  Paletar Culori Termopane REHAU

  Termopane Rehau pot fi diversificate nu numai ca forme ci si ca nuante. Foliile decorative de la termopane rehau se aplica pe profilele ferestrelor printr-un procedeu special numit caserare.  

  Aspectul  diversificat de folii decoratie oferit de termopane rehau este o folie cu o structura deosebit de rezistenta la decolorare si uzura si are numeroare avantaje : – rezistent la intemperii – usor de curatat – rezistent la razele UV Folii decorative termopane standard :

  MAHON
  NUC
  STEJAR AURIU
  STEJAR INCHIS
  WENGHE
  paletar culori

  Varietatea de cel putin 40 folii decorative nestandard ( imitatie lemn sau culori uni ) care pot fi aplicate pe o parte sau pe ambele parti ale profilelor. Aceste folii care se pot aplica pe termopane rehau pot crea note coloristice conform cerintelor individuale. Datorita varietatii de culori este posibil ca timpul de livrare sa fie mai lung.

  ATENŢIE !!! Culorile sunt cu titlu informativ, nuanţele afişate pe monitorul dumneavoastră pot diferi de cele reale, datorită monitorului sau setarilor calculatorului.

  Vopsire Termopane REHAU

  Serviciul de vopsire a tamplariei din PVC furnizat de societatea noastra utilizeaza o vopsea acrilo-poliuretanica bicomponenta produsa in Elvetia de catre firma FEYCO AG. Acesta vopsea este un produs creat exclusiv in scopul vopsirii profilelor si tamplariei din PVC.

  Produsul Alpocryl este utilizat pe scara larga in intreaga Europa de peste 25 de ani dupa ce a fost testat atat in laboratoarele producatorului cat si conditii reale de exploatare. Cel mai mare avantaj al vopsirii tamplariei PVC este flexibilitatea cromatica data de obtinerea oricarei nuante a standardelor de culoare RAL in laboratorul propriu.

  Spre deosebire de celelalte tehnologii avem posibilitatea de a vopsi profilele PVC integral (chiar si pe laturile neregulate), astfel putand raspunde prompt oricarei solicitari. Vopsitoria de PVC este solutia ideala pentru obtinerea unei tamplarii de PVC color masa sau colorata doar pe o fata.

  colors

  Termopane Rehau cuprinde o varietatea de profile care sunt folosite pentru confectionarea de termopane Rehau cu geamuri termopan inclusiv ferestre termopan si usi termopan. Profilul folosit pentru un geam termopan poate avea gosimea intre 60mm si 86mm.

  Va oferim solutia pentru termopane Rehau care va pot schimba aspectul casei dumneavoastra atat la interior cat si la exterior. Termopane Rehau ofera unul dintre cele mai bune sisteme de ferestre termopan.

  termopane rehau synego

  termopane rehau synego

  Cand vine vorba despre aceste termopane Rehau, vei vedea ca acestea cuprind o varietate larga si cuprinzatoare de profile. Acestea sunt utilizate pentru a putea confectiona termopane Rehau cu geamuri de termopan PVC, dar si ferestre si usi de termopan.

  In ceea ce priveste profilul folosit pentru geamuri de termopan PVC, aceste poate sa aiba grosimea intre 60mm si 86 mm.

  Alege sa iti schimbi si tu aspectul ferestrelor din locuinta ta cu termopane Rehau atat in interior, cat si in exterior. Opteaza pentru cele mai calitative si serioase sisteme de ferestre si usi termopan: Termopane Rehau.

  Senzaţia de bine începe cu o temperatură plăcută.

  Sistemul de profile SYNEGO asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa D-voastră: în comparaţie cu ferestrele standard actuale,

  SYNEGO convinge printr-un nivel de izolare termică cu până la 50% mai mare*. Astfel, veţi reduce în mod semnificativ costurile cu încălzirea locuinţei şi veţi experimenta o nouă senzaţie de bine, la care nu veţi mai dori să renunţaţi niciodată.