Fabrica de termopane

Din 2010, privim spre viitor!

Fondata in 2010 ca un producator de ferestre si usi din PVC ( termopane ), compania noastra este unul din liderii in productia de ferestre si usi, activa atat la nivel national cat si international.

Natura foarte competitiva a industriei a dus la cercetarea continua si investitii continue în noi tehnologii si resurse umane.

Cu fiabilitate exceptionala si inovatie, ne-am stabilit avantaje competitive pe termen lung si astfel am reusit sa obtinem performante in fiecare zi. Dovada fiind cresterea ciferi de afaceri.

Pentru clientii nostri am integrat toate beneficiile si avantajele unei ferestre intr-un produs de inalta calitate. Acest produs garanteaza confortul si siguranta in casa ta! – termopane rehau.

Sistemele noastre de ferestre si usi ( termopane ) se disting nu numai prin precizia cu care au fost facute ci si prin aspectul deosebit, oferind coeficienti optimi de izolare termica si fonica.

fabrica de termopane

fabrica de termopane

Compania noastra are capital integral romanesc ce a luat fiinta in anul 2010, avand ca obiect de activitate productia de ferestre se usi din PVC si aluminiu.

In cei 13 ani de activitate a dovedit ca poate ajunge la performanta si a inregistrat o crestere continua a ciferi de afaceri. Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane. Evolutia ciferi de afaceri si a numarului de angajati indica o societate romaneasca in plina dezvoltare.

Produsele nostre inglobeaza tehnologiile celor mai mari furnizori de pe piata de profil :

– utilaje cu un inalt grad de performanta si automatizare

– sisteme de profile create dupa standarde europene oferite de REHAU

– sisteme de actionare a ferestrelor produse de concernele ROTO si G-U

Relatia cu furnizorii se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua pentru identificarea de noi solutii privind abordarea pietei de profil.

Printr-o activitate continua si sustinuta am reusit sa realizam produse competitive capabile sa concureze pe piata europeana.

fabrica de termopane

fabrica de termopane

 

Compania noastra este dotata cu utilaje de ultima generatie. Cu ajutorul utilajelor moderne din fabrica de termopane realizam ferestre termopan si geamuri termopan care respecta cele mai exigente standarde de calitate.

Toate operatiile din fabrica de termopane se fac asistate de calculator. In acest fel puteti fi siguri ca eroarea umana este practic eliminata.

Utilajele fac totul cu cea mai mare precizie. Toate operatiile se executa corect si in intregime.

Procesul de productie din fabrica de termopane este realizat cu utilaje de ultima generatie ELUMATEC-Germania,Sturtz
– 3 roboti de taiere profile pvc, cu 3 discuri independente ;
– 2 roboti de taiere profile pvc, cu 2 discuri independente ;
– 7 centre de prelucrare tamplarie pvc, fiecare cu cate 19 motoare ;
– 8 linii de sudura ferestre si usi, la 4 capete , fiecare cu roboti de debavurare ( debavurarea automata asigura ca toate ferestrele vor arata identic ) ;
– 3 masini automate de taiat bagheta ;
– 3 masini de calat geamuri termopan- masini care imita intocmai conditiile de montaj de ferestre termopan, pentru executarea unui Control Tehnic de Calitate cat mai exact.

Pentru realizarea de ferestre termopan de cea mai inalta calitate, fluxul tehnologic este permanent controlat de Departamentul Calitate.

Suntem alaturi de dumneavoastra cu ferestre termopan si geamuri termopan de calitate deosebita datorata liniilor de productie ultramoderna si a personalului calificat.

fabrica de termopane

fabrica de termopane

Utilajele fabrica de termopane

Sunt de ultima generatie, fiind achizitionate de la firma LISEC din Austria, liderul mondial in domeniu utilajelor de prelucrare a sticlei. Utilajele proceseaza foi de sticla jumbo (dimensiunea maxima) si au un inalt grad de automatizare, eroarea umana devenind practic inexistenta.

Compania noastra foloseste celor mai performante utilaje existente pe piata si implementarea rapida a unui sistem de control al calitatii sunt garantia ca gemurile produse sunt la cele mai inalte standarde cerute de piata de profil. Sigilarea geamului se realizeaza automat prin butilextruder si robot de sigilare.

Echipa noastra este una tanara insa cu inalta experienta, majoritatea angajatilor avand o experienta de minim 6 ani in domeniu, iar activitatea acestora este coordonata de un management cu experienta, ceea ce confera companiei noatre un dinamism si competitivitate la nivelul firmelor de profil de pe piata Uniunii Europene.

Avantajele majore oferite de fabrica de termopane sunt seriozitatea, calitatea si operativitatea lucrărilor, prețuri competitive, la care se adaugă bonusurile la produsele comandate si discounturile calculate in cazul comenzilor multiple.

Acordăm o importanța deosebită calității de aceea produsele de tamplarie PVC si Aluminiu sunt agrementate la nivel național si certificate la nivel internațional.

Pentru o comunicare cât mai bună si cât mai ușoara am creat o pagina specială pentru a solicita o oferta de pret.

Oricare ar fi produsele care vă interesează, termopane rehau, ferestre termopan,geamuri termopan, tamplarie pvc, misiunea noastră este de a răspunde cu promtitudine cerințelor dumneavoastră cât mai detaliat oferind chiar si suport tehnic informativ ce vă garantează durabilitatea in timp, design plăcut și o izolație termică si fonică la un preț competitiv.

Selectarea materialelelor si a componentelelor de calitate superioară, importarea acestora direct si atenția deosebită acordată de specialiștii noștri procesului de productie, duc la indeplinirea conceptului de a oferi clienților nostri produse de calitate si durabilitate foarte ridicată, la cele mai avantajoase prețuri.

Astfel, ne-am ales furnizorii din rândul firmelor cu performanțe in domeniu.