Glafuri de Interior si exterior

Glafurile pentru interior sunt glafuri din PVC albe sau decor Renolit.

Glafurile de interior cu decor Renolit sunt acoperite cu folie de Renolit si prezinta rezistenta la impact si zgarieturi. Procedeul de adaugare a foliei se numeste caserare.

Glafurile din PVC de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta.
Calitatea deosebita a suprafetei face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive.

Glafurile de exterior sunt din aluminiu si pot fi albe, maro sau in orice culoare RAL.

glafuri
glafuri

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*


  Compania noastra va ofera cea mai diversificata gama de glafuri de interior si exterior pentru ferestre. La noi gasiti glafuri din PVC, glafuri din aluminiu si accesorii complete pentru montajul acestora.

  Pervazele pentru ferestre au atat un rol estetic, definitivand practic fereasta, cat si rol functional, de protectie a peretelui.

  Glafuri de interior din PVC sunt disponibile in diferite nuante de imitatie lemn, sau albe.

  • – latimi standard: 200, 250, 300, 400 mm;
  • – sunt prevazute cu capace laterale.

  Glafuri de exterior din aluminiu

  • – vopsite in camp electrostatic, maro (RAL 8014) sau alb
  • – realizate din placi de aluminiu inclinate din constructie la un unghi de 15 grade pentru drenarea apei.
  glafuri

  glafuri

  Un glaf rezistent si corect montat te va feri de orice neplacere legata de infiltrarea umezelii si a impuritatilor la contactul ferestrei cu peretele. Oricat de calitativa ar fi o fereastra, fara un glaf pe masura, nu va proteja corect interiorul casei tale.

  De altfel, pervazele exterioare si interioare te scapa de necesitatea unor reparatii ulterioare, adaugand totodata si un design estetic ferestrelor, in masura in care te concentrezi si pe aspectul acestora.

  Prev─âzut cu folie de protec╚Ťie ├«mpotriva zg├órieturilor, glaful PVC interior poate fi manipulat ├«n timpul transportului ╚Öi montajului f─âr─â riscul de a-i compromite calit─â╚Ťile tehnice ╚Öi estetice.

  Folia de protec╚Ťie se poate ├«nl─âtura dup─â montare. Folia de protec╚Ťie se poate ├«nl─âtura dup─â montare.

  Pervazele de interior din PVC sunt perfecte pentru montarea pe partea interioar─â a t├ómpl─âriei termoizolante din orice construc╚Ťie, de la case ╚Öi apartamente p├ón─â la blocuri de locuin╚Ťe, construc╚Ťii industriale sau cl─âdiri de birouri.

  Glafurile pentru ferestre din PVC sau aluminiu, sunt produse importate ╚Öi prelucrate de noi la cel mai ├«nalt grad de calitate ╚Öi reprezint─â cea mai bun─â alegere pe care o pute╚Ťi face online.

  Aveţi de ales dintr-o gamă variată de culori, la un raport preţ-calitate extrem de avantajos. Livrarea rapidă alături de o seriozitate maximă reprezintă un avantaj de care vă puteţi bucura.

  glafuri

  glafuri

  Sistemele de pervaze de exterior din aluminiu protejeaz─â eficient peretele de fa┼úad─â al construc┼úiei ├«n zona ferestrei ├«mpotriva ├«nghe┼úului, a p─âtrunderii apei ┼či murd─âriei.

  Rolul pervazului de exterior este deosebit de important,contribuind hotărâtor la eficienţa întregului ansamblu al ferestrei termoizolante.

  Din literatur─â de specialitate ┼či din observa┼úiile efectuate ├«n timp se poate remarca ├«n unele cazuri umezeal─â sporit─â ├«n jurul ferestrei ┼či mai ales pe peretele de sub aceast─â. Cauza principal─â a acestui fenomen (├«n condi┼úiile ├«n care fereastra respect─â parametrii calitativi) este inexistent─â pervazelor exterioare.

  Cele mai multe sisteme de pervaze exterioare profesionale sunt confectionale din aluminiu, complet├ónd ├«n mod eficient t├ómpl─âria termoizolanta modern─â, at├ót prin rezisten┼ú─â c├ót ┼či prin design.

  Elementele de închidere laterală (capace din plastic dur, rezistent la raze UV) împiedică deteriorarea tencuielii zidăriei la extremităţile glafurilor de fereastră.

  Pervazele exterioare se monteaz─â sub toc, pe un profil de ├«n─âl┼úare – ├«n cazul ├«n care t├ómpl─âria se monteaz─â concomitent cu glafurile, sau direct pe profilul de toc, – dac─â t├ómpl─âria a fost montat─â anterior.

  Pervazele din PVC pentru interior sunt durabile, placa de PVC avand o structura celulara ce ii confera o rezistenta sporita. Calitatea deosebita a suprafetei glafului face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial pentru o perioada indelungata, in conditii de utilizare intensiva.