Termopane Bucuresti

 

Compania noastra este din Bucuresti si are ca obiect de activitate productia si comercializarea de termopane Rehau  si termopane ieftine cu geamuri termopan.

Avem o experienta de zece ani pe piata de termopane Rehau din Bucuresti si Ilfov. Oferind un pret competitiv pe piata de termopane Rehau din Bucuresti sI Ilfov am reusit sa dovedim ca putem inregistra o crestere anuala a cifrei de afaceri. Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane.

Relatia cu furnizorii de materiale pentru termopane Rehau se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua. Astfel, identificam solutii noi privind abordarea pietei de profil. Printr-o activitate continua si sustinuta am reusit sa realizam produse competitive la un pret atractiv in Bucuresti.

Aceste produse sunt capabile sa concureze pe piata europeana.

portofoliu termopane bucuresti

portofoliu termopane bucuresti

Termopane rehau

Termopane Rehau cuprinde o varietatea de profile care sunt folosite pentru confectionarea de termopane Rehau cu geamuri termopan inclusiv ferestre termopan si usi termopan. Profilul folosit pentru un geam termopan poate avea gosimea intre 60mm si 86mm.

Va oferim solutia pentru termopane Rehau care va pot schimba aspectul casei dumneavoastra atat la interior cat si la exterior. Rehau ofera unul dintre cele mai bune sisteme de ferestre termopan.

La protectia termica si fonica de care beneficiati in urma achizitionarii si montarii de tamplarie pvc cu geam termopan contribuie intr-o masura foarte mare ce tipuri de geamuri termopan alegeti.

Izolare

Pentru o izolare cat mai buna a locuintei dumneavoastra achizitionati ferestre termopan. Varietatea de tipuri de geam termopan folosite la termopane Rehau sunt urmatoarele : geam termopan Low-e, geam termopan mat, geam termopan reflexiv, etc.

Pentru a solicita o oferta de pret pentru tamplarie pvc cu geam termopan nu ezitati sa ne contactati.

Pentru a beneficia luna aceasta de oferta noastra de termopane rehau, completati formularul de contact.

Pentru a schimba ferestrele din casa dumneavoastra trebuie să va ganditi la tot: materiale, expunerea, dimensiunea … Va oferim sfaturi practice pentru o baie de lumină, fara a pierde caldura economica de zi! Atunci cand se analizeaza schimbarea ferestrelor va ganditi cum puteti face economii de încalzire.

Dimensiunea si orientarea deschiderii, tamplaria si geamurile sunt factori importanti de luat in considerare pentru a lasa lumina sa patrunda in casa. Ferestrele mari ofera nu numai o contributie in stralucirea de neegalat, dar, de asemenea, garanteaza o izolare termica si acustica de inalta calitate.

Utilajele folosite pentru geamuri termopan

Sunt de ultima generatie, fiind achizitionate de la firma LISEC din Austria, liderul mondial in domeniu utilajelor de prelucrare a sticlei. Utilajele proceseaza foi de sticla jumbo (dimensiunea maxima) si au un inalt grad de automatizare, eroarea umana devenind practic inexistenta.

Compania noastra foloseste celor mai performante utilaje existente pe piata si implementarea rapida a unui sistem de control al calitatii sunt garantia ca gemurile produse sunt la cele mai inalte standarde cerute de piata de profil. Sigilarea geamului se realizeaza automat prin butilextruder si robot de sigilare.

Echipa noastra este una tanara insa cu inalta experienta, majoritatea angajatilor avand o experienta de minim 6 ani in domeniu, iar activitatea acestora este coordonata de un management cu experienta, ceea ce confera companiei noatre un dinamism si competitivitate la nivelul firmelor de profil de pe piata Uniunii Europene.

Avantajele majore oferite de compania noastra sunt seriozitatea, calitatea si operativitatea lucrărilor, prețuri competitive, la care se adaugă bonusurile la produsele comandate si discounturile calculate in cazul comenzilor multiple.

Acordăm o importanța deosebită calității de aceea produsele de tâmplărie PVC si Aluminiu sunt agrementate la nivel național si certificate la nivel internațional.

Pentru o comunicare cât mai bună si cât mai ușoara am creat o pagina specială pentru a solicita o oferta de pret.

Oricare ar fi produsele care vă interesează, termopane rehau, ferestre termopan,geamuri termopan, tamplarie pvc, misiunea noastră este de a răspunde cu promtitudine cerințelor dumneavoastră cât mai detaliat oferind chiar si suport tehnic informativ ce vă garantează durabilitatea in timp, design plăcut și o izolație termică si fonică la un preț competitiv.

Selectarea materialelelor si a componentelelor de calitate superioară, importarea acestora direct si atenția deosebită acordată de specialiștii noștri procesului de productie, duc la indeplinirea conceptului de a oferi clienților nostri produse de calitate si durabilitate foarte ridicată, la cele mai avantajoase prețuri.

Astfel, ne-am ales furnizorii din rândul firmelor cu performanțe in domeniu.

Compania noastraeste dotata cu utilaje de ultima generatie. Cu ajutorul utilajelor moderne realizam ferestre termopan si geamuri termopan care respecta cele mai exigente standarde de calitate.

Toate operatiile se fac asistate de calculator. In acest fel puteti fi siguri ca eroarea umana este practic eliminata.

Utilajele fac totul cu cea mai mare precizie. Toate operatiile se executa corect si in intregime.

Procesul de productie este realizat cu utilaje de ultima generatie ELUMATEC-Germania,Sturtz
– 3 roboti de taiere profile pvc, cu 3 discuri independente ;
– 2 roboti de taiere profile pvc, cu 2 discuri independente ;
– 7 centre de prelucrare tamplarie pvc, fiecare cu cate 19 motoare ;
– 8 linii de sudura ferestre si usi, la 4 capete , fiecare cu roboti de debavurare ( debavurarea automata asigura ca toate ferestrele vor arata identic ) ;
– 3 masini automate de taiat bagheta ;
– 3 masini de calat geamuri termopan- masini care imita intocmai conditiile de montaj de ferestre termopan, pentru executarea unui Control Tehnic de Calitate cat mai exact.

Pentru realizarea de ferestre termopan de cea mai inalta calitate, fluxul tehnologic este permanent controlat de Departamentul Calitate.

Suntem alaturi de dumneavoastra cu ferestre termopan si geamuri termopan de calitate deosebita datorata liniilor de productie ultramoderna si a personalului calificat.