Obloane

Compania noastra produce obloane din aluminiu pentru termopane.

Obloane din aluminiu confera fatadelor un aspect atractiv, iar datorita diversitatii formelor si culorilor, obloanele se integreaza optic oricarei arhitecturi, conferind accente deosebite.

Obloane din aluminiu pentru termopane protejeaza impotriva vantului si a radiatiilor solare.

obloane

obloane

Compania noastra produce sisteme din aluminiu pentru construcția de sisteme fixe sau mobile, cu unul sau mai multe canate și lamele fixe sau reglabile.
Produsele realizate cu sistemele noastre pot avea culori și forme multiple ce satisfac toate cerințele arhitecturale.

 • Construcție – Aluminiu vopsit în câmp electrostatic
 • Toc – profil cu o cameră (grosime de la 44,8mm la 52mm și înalțime: de la 49,1mm la 53mm).
 • Cercevea – profil cu o cameră (grosime: de 52mm și înalțime de la 61,6mm la 91,4mm).
 • Lamele – se poate folosi în interiorul cercevelei lamele fixe, lamele reglabile sau panel.

Obloane Aluminiu

Produsele de exterior din aluminiu sunt cele mai cautate datorita durabilitatii si protectiei oferite.
Produsele din aluminiu sunt robuste si rezistente la intemperii, oferind protectie maxima pe orice tip de vreme.

Obloanele din aluminiu sunt o metoda traditionala de umbrire, ce ofera un interior confortabil si prietenos si se îmbina armonios cu structura fatadelor.

Acestea se remarca prin fiabilitate crescuta, securitate, izolare fonica, protectie termica, impotriva umezelii, a prafului si razelor ultra-violete.

Datorita varietatii formelor si culorilor, acestea se adapteaza armonios la orice tip de arhitectura.

Obloanele din aluminiu pot fi realizate cu – lamele fixe, sau – lamele mobile , se preteaza mai ales la case de vacanta, vile sau pensiuni unde pot fi apreciate la valoarea lor adevarata.

Obloanele sunt elemente arhitecturale cu o mare valoare estetica, ce confera dinamism si prestigiu fatadei locuintei. Obloanele pe care le producem au maxima rezistenta si stabilitate, gratie profilelor din aluminiu, a feroneriei si accesoriilor de foarte buna calitate.

Concepute in principal ca elemente de umbrire, au astazi un rol estetic esential pentru cei care doresc sa construiasca sau sa renoveze o casa.

Pe langa designul deosebit pe care il da fatadei,au si un important rol functional. Acesta sunt : controlul luminii in incapere, rezistenta la impact, izolatie fonica si termica suplimentara, protectie impotriva intemperiilor, etc.

obloane

obloane

Variante si particularitati constructive: – Ferestre si usi batante, tip oblon, cu lamela fixa sau mobila – Posibilitatea inserarii feroneriilor.

Accesorii speciale pentru fixarea canaturilor in pozitie deschisa – Balamale speciale care permit inchiderea „armonica” a canaturilor sau deschiderea acestora in cazul in care montajul este realizat in interiorul structurii .

Gama variata de lamele: ogiva, rectilinii, curbe, etc. – Piese speciale de sustinere si fixare pe structura suport

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*


  Obloane exterioare batante

  Reprezinta cel mai intalnit tip obloane exterioare. Se folosesc in special pentru ferestre, dar pot fi montate si pentru usi.

  Pot fi prevazute cu sistem de zavorare. Se poate alege intre obloane batante cu lamele fixe sau reglabile, cu fixare pe toc sau direct in perete. Suplimentar, acestea permit montarea de plase insecte.

  Pe langa designul deosebit pe care il dau fatadei, au si un important rol practic. Ele au functie de umbrire, izolatie fonica si izolatie termica suplimentara. Au rezistenta sporita la impact, ofera protectie impotriva intemperiilor si nu in ultimul rand, protectie antiefractie suplimentara.

  Aceste produse trebuie sa se integreze perfect in cadrul ferestrei. De aceea, noi realizam modele personalizate pe comanda, efectuand in avans masuratori. Produsele realizate la comanda se potrivesc perfect cu fatada casei sau a blocului si nu prezinta probleme de functionalitate cand sunt manevrate.

  Pentru ambele tipuri se poate alege dintr-o gama variata de culori RAL sau imitatii de lemn.