Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*


  Izolare eficienta

  Sigilarea pentru geamuri termopan este calibrata pentru a obtine o etanseitate excelenta. geamul termopan rehau opreste in mod eficient praful din exterior, ceea ce reduce drastic timpul de curatare pentru casa ta.

  .

  Microventilatie

  Ferestre termopan cu deschidere oscilo-batanta beneficiaza de un sistem de micro-ventilatie. Pozitionarea manerului in pozitia corespunzatoare asigura o ventilatie permanenta a incaperii in conditii de maxima siguranta.

  Protectie solara

  Geam termopan poate fi echipat cu sticla cu proprietati de control solar care reduc aparitia efectului de sera si necesitatea utilizarii sistemelor de aer conditionat si implicit a costurilor cu energia solara.

  Protectie termica

  Ferestre termopan ofera un grad ridicat de protectie termica. Utilizarea de ferestre termopan poate reduce consumul de energie al unui imobil cu pana la 40%.

  Siguranta

  Termopanele au intre 5 si 8 puncte de inchidere, fapt care asigura etanseitatea si rezistenta la efractie.
  Ingrijorat de hoti ? Feroneria creste siguranta dumneavoastra cu o feronerie anti-efractie atat pentru ferestre cat si pentru usi. Profilele  sunt intarite cu armatura de otel, realizand ferestre termopan rezistente atacului oricarui talhar.

  Economisirea energiei

  Datorita designului inteligent al profilelor de termopane, confera o izolatie termica foarte bune indiferent de vremea de afara. Termopane va ajuta vara sa economisiti energie electrica de la sistemele de aer conditionat si iarna va ajuta sa economisiti costurile de incalzire.

  Calitate de incredere

  Calitatea geamuri termopan se evidentiaza folosind compusul de calitate RAU-PVC. Aceasta reteta este punctul culminant de peste 50 de ani de cercetare si studii. Compusul de inalta calitate utilizat pentru a crea renumitul luciu REHAU si finisajul asigura ca ferestrele raman albe si isi pastreaza aspectul curat pe termen indelungat. Desigur, profilele ferestrelor sunt rezistente la UV si sunt capabile sa reziste la conditiile climatice severe. Geamurile termopan sunt durabile si isi pastreaza aspectul timp de multi ani, indiferent de vreme.

  Protectie fonica

  Rehau termopane pot fi echipate cu sticle speciale care ofera un grad ridicat de protectie fonica. Aceste ferestre se pot utiliza la imobile aflate in vecinatatea unor surse de zgomot.
  Rehau termopane sunt perfect concepute pentru a reduce transmiterea sunetului. Cele doua garnituri de compresie asigura etanseitatea ferestrele si usilor, combinat cu geam termopan adecvat si instalat intr-un mod profesionist. Cu rehau termopane se poate realiza o reducere a sunetului de pana la 40dB.

  Garantie extinsa

  Termopanele beneficiaza de garantie extinsa la 5 ani.

  Intretinere usoara

  La aceste geamuri termopane nu este nevoie de nici o grunduire, colorare sau vopsire.

  Cand vine vorba despre geamuri termopan vei vedea ca acestea cuprind o varietate larga si cuprinzatoare de profile. Acestea sunt utilizate pentru a putea confectiona  ferestre termopan cu geamuri de termopan, dar si ferestre si usi de termopan.

  In ceea ce priveste profilul folosit pentru ferestre si usi din PVC, aceste poate sa aiba grosimea intre 60mm si 86 mm.

  Alege sa iti schimbi si tu aspectul ferestrelor din locuinta ta cu ferestre termopan atat in interior, cat si in exterior. Opteaza pentru cele mai calitative si serioase sisteme de ferestre si usi termopan.

  termopane rehau

  termopane rehau

  Vopsire Termopane

  Vopseaua pe care noi o folosim este una de o calitate superioara, este o vopsea acrilo poliuretanica bicomponenta care este produsa in Elvetia.

  Serviciul de vopsire de tamplariei PVC pe care ti-l punem la dispozitie este unul deosebit si calitativ, lucru care explica si rezistenta culorii si a nedegradarii in timp. Iti livram un produs durabil, care sa iti ofere o experienta placuta de folosire.

  Produsul Alpocryl (cel pe care il utilizam si noi) este folosit in toata Europa de peste 25 de ani vechime. S-au facut diverse teste pe acest produs in laboratoarele producatorului ca acesta sa devina o versiune puternica si rezistenta.

  Un lucru important de mentionat in ceea ce priveste vopsirea tamplariei PVC este faptul ca beneficiezi de flexibilitate cromatica, provenita din obtinerea oricarei nuante dorite a standardelor de culoare RAL.

  Daca avem in vedere si celelalte tehnologii de vopsire, vei observa ca la noi exista posibilitatea de a vopsi profilele PVC in intregime, fara sa existe discrepante de nuante sau culoare. Ia si tu in considerare vopsitoria de PVC si reda design-ul dorit ferestrelor tale.