Rulouri

Rulourile reprezinta cea mai buna solutie de avea umbra si racoare in zilele toride de vara si de a va proteja ferestrele in zilele de iarna. Folosirea acestora suplineste in cele mai multe cazuri un aparat de aer conditionat. In plus se obtine o izolare fonica superioara.

Conform studiilor, folosirea acestor produse poate reduce consumul de energie termica cu 10% in perioada iernii. Estetic vorbind, rulourile reprezintă o alternativa superioara grilajelor. Din punct de vedere al intimitatii ele protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate catre strada sau spre o locuinta vecina.

rulouri exterioare

rulouri exterioare

Casa este locul, in care petrecem cea mai mare parte a vietii. De aceea este indicat sa avem grija sa fie un loc deosebit, unde dorim sa ne simtim liberi, in siguranta. Casa este locul in care ne dorim sa revenim cu placere dupa zile de munca, stiind ca intotdeauna gasim liniste si armonie.

Aceste sisteme prezinta, pe langa aspectul elegant au rolul de a proteja impotriva patrunderii in incapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara.

Sistemul suprapus de rulouri exterioare

Sistemul suprapus este conceput pentru instalare atat la cladirile nou construite cat si la cele aflate in proces de renovare. Datorita gamei cromatice largi, acestea sunt un element decorativ. Sunt ideale si pot fi adaptat la orice tip de design al cladirii.

O buna configurare a acestor produse, precum si alegerea materialelor  potrivite, va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor. In plus, izolatia din interior a cutiei asigura in acelasi timp si o excelenta termoizolatie pentru geamuri termopan.

Izolatia din caseta va permite atat o reducere consistenta a cheltuielilor. Utilizarea sistemului individual de plase ofera un plus de protectie impotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si a aerului.

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

Sistemul aplicat de rulouri exterioare

Sistemele aplicate exterior din aluminiu sunt concepute pentru montare la constructiile deja existente. Datorita gamei cromatice largi, acestea sunt un element  decorativ ideal care poate fi adaptat la orice tip de design al cladirii.

Elementele de aluminiu de inalta calitate sunt mai rezistente la abraziune si intemperii. O  buna configurare a produselor va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor. In plus, aceste sisteme contribuie la izolarea fonica si termica a cladirii.

Aceste produse va permit atat o reducere consistenta a cheltuielilor cu incalzirea in sezonul rece, dar si racoare la interior in sezonul cald.

Utilizarea sistemului individual de plase ofera un plus de protectie impotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si a aerului.

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

 

Actionarea acestor produse se poate face cu snur, cu arc, sau electric cu intrerupator sau cu telecomanda.

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

In standard pot fi albe, maro sau maro inchis, insa optional, se pot executa intr-o gama foarte variata de culori.

Aceste produse aplicate din aluminiu se monteaza pe ferestre termopan deja instalate dar se pot monta si pe geamuri termopan care urmeaza sa se instaleze. Ele asigura un echilibru perfect intre aspectul estetic al fatadei si utilitatea sa generata de caracteristicile sale.

Aceste produse aplicate se instaleaza direct pe rama ferestrei. Sistemele aplicate se monteaza fie pe rama de ferestre termopan, fie pe perete, atunci cand rama ferestrei nu permite montajul ghidajelor.

Aceste produse sunt foarte utile la spatiile comerciale si la apartamentele situate la parter, fortarea lor din exterior si intrarea prin efractie fiind imposibile. – plasa de insecte incorporata in caseta, nefiind necesara o caseta suplimentara pentru plasa.
Actionarile sunt impuse in functie de suprafata totala inclusiv dimensiunea casetei si a ghidajelor. Specialistii nostri va vor recomanda cea mai buna solutie tehnica pentru proiectul dumneavoastra. Aceste sisteme ajuta la izolarea termica si fonica a locuintei dumneavoastra.

Echipele noastre de montaj sunt formate din oameni profesionisti, cu experienta indelungata in domeniu montajului de termopane rehau, ferestre termopan, geamuri termopane si geam termopan.

Va invitam sa faceti cunostinta cu oferta noastra!

    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*