Plase Insecte

Plase insecte cu profile din aluminiu pentru termopane rehau produse de firma noastra asigura o protectie deosebita impotriva insectelor.

Plase insecte permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator si au scopul de a opri patrunderea insectelor in locuinta.
Sunt un accesoriu important pentru fiecare fereastra termopane rehau si mai mult, plasele de insecte reprezinta o necesitate pentru a avea nopti linistite.

Plase insecte pot fi pe balamale  ( deschidere normala ), tip rulou ( deschidere de sus in jos ), glisante sau plisse.

plasa tantari balamale3
plase insecte
plase insecte
plasa insecte glisanta

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*


  Sistemul de plase insecte clasic de protectie impotriva insectelor pentru usi si ferestre.  Cu o structura clasica, simpla si design eleganta, potrivit atat la ferestre, cat si la usi. Avand o structura simpla, acestea se pot monta si demonta de cate ori este nevoie. Recomandam sa fie indepartate pe timpul iernii, pentru a le proteja de intemperii si pentru a le asigura o durata de exploatare indelungata.

  Sistemul de plasa insecte tip rulou este una dintre cele mai fiabile variante de plase acestea fiind casetate. Aceasta va protejeaza de factorii exteriori iar montarea si actionarea lor nu necesita mult spatiu.

  Caseta, ghidajele si lamela de actionare fiind extrudate din aluminiu si plasa insecte din fibra de sticla, ceea ce  confera produsului o durata de viata mare. Posibilitatea de a va configura pe comanda orice culoare din gama ral.

  Plase insecte va protejeaza in interior de tot felul de daunatori.

  Plase insecte va vor face casa sa arate eleganta si ordonata.

  Plase insecte pot fi utilizate cu usurinta de catre copii si varstnici.

  plase insecte

  plase insecte

  Plase insecte aplicate ferestrelor sunt modul principal prin care veti reusi sa va bucurati linistiti si fara a fi deranjati in serile calde , de zgomotul si intepaturile insectelor. Folosind plasele veti putea sta intr-un spatiu bine aerisit fiind in acelasi timp protejati .

  Plasele importiva insectelor pe balama sau fixe pot fi demontate cu usurinta si remontate in sezonul cald. Acestea sunt fixate pe cadru metalic din profile de aluminiu prins la exteriorul tamplariei, plasele pe balamale se deschid in exteriorul geamului, iar cele fixe sunt prinse in coltari la exterior.

  plase insecte

  plase insecte

  Plasele impotriva insectelor rulou sunt construite cu caseta si ghidaje din aluminiu, iar sita este rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare fiind fabricata din fibra de carbon neinflamabila. Actionarea este usoara , ridicarea si coborararea se face prin tragerea snurului de actionare.

  In oferta noastra puteti gasi o gama diversificata de plase insecte Bucuresti-Ilfov astfel incat fiecare client sa beneficieze de acele plase care sa se potriveasca cu ferestrele si usile de termopan pe care le are montate.

  Intreaga gama de plase insecte Bucuresti-Ilfov din oferta noastra este realizata din materiale de cea mai buna calitate si ofera o rezistenta indelungata. Astfel, in oferta noastra poti gasi plase impotriva insectelor pe balamale, acestea oferind si un acces foarte facil atunci cand vrei sa deschizi ferestrele sau usa balconului.

  Un alt model de plase impotriva insectelor este modelul de plase rulou, acestea rulandu-se foarte usor si fiind aproape insesizabile din exterior. In cadrul acestor plase insecte Bucuresti-Ilfov de tip rulou orice client poate alege intre modelul pe verticala si modelul pe orizontala.

  Ajungem la un al treilea model de plase impotriva insectelor pe care il poti gasi in oferta noastra, si anume plasele de tip plisee, acest model oferind posibilitatea de glisare a plasei in sus, in jos, central, in lateral, dar si in ambele sensuri.

  Pentru a oferi clientilor nostri intreaga gama de produse atunci cand vine vorba despre ferestre si usi de termopan, comercializam toate tipurile de plase insecte Bucuresti-Ilfov mentionate mai sus. Prin urmare, in functie de preferinte, de tipul de ferestre si usi de termopan pe care le ai montate in locuinta ta, dar si in functie de aspectul pe care doresti sa il ofere aceste plase impotriva insectelor, poti alege oricand din oferta firmei noastre plase pe balamale, plase de tip rulou sau plase de tip plisee.

   

  plasa insecte glisanta

  plasa insecte glisanta

  Orice model de astfel de plase impotriva insectelor ai alege, trebuie sa stii ca vei beneficia de cea mai buna calitate si de cele mai avantajoase preturi de pe piata de astfel de produse.

  Fiecare client poate beneficia si de servicii de consultanta pentru alegerea celor mai potrivite plase insecte Bucuresti-Ilfov, dar si de servicii de montaj pentru plasele comandate. Echipa noastra lucreaza cu cea mai mare precizie astfel incat sa oferim clientilor nostri cel mai ridicat nivel de satisfactie atat prin prisma produselor comercializate, cat si prin prisma serviciilor prestate.