geneo phz 1

Termopane rehau Geneo PHZ

Adancime constructiva: 86 mm / 3 garnituri de contact

Numar de camere: 6

Izolare termica: Uf = pana la 0,79 W/m²K

Izolare termica sticla : Ug = 0,6 W/m²K

Trei garnituri de protectie

Economie de energie: pana la 76% fata de ferestrele clasice

Material: Compozit fibre RAU-FIPRO®, garnitura coextrudata

Izolare fonică: fără armare până la RwP = 47 dB (cu geam Rw = 50 dB)

Protecţie antiefracţie: până la clasa WK3, până la clasa WK2 fără armare

Permeabilitatea la aer: 4(EN 12207)

Etanşeitatea la averse: 9A(EN 12208)

Economie de energie: pana la 76% (baza de comparatie: fereastra lemn / PVC cu Uw =2,7 W/m²K)

Feronerie ROTO cu sistem de micro ventilatie si antiefractie

Posibilitatea de echipare cu geam compus din trei foi de sticla cu o adancime totala a pachetului de pana la 52mm Material: Compozit din fibre RAU-FIPRO®, acoperit la exterior cu material de calitate coextrudat RAU-PVC pentru suprafeţe de cea mai bună calitate

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*

  Avantaje

  • Stabilitate excepţională datorită materialului Hightech RAU-FIPRO®, a construcţiei perfecţionate a profilului şi sistemului integrat de rigidizare (IVS)
  • Manipulare usoara datorita unei tehnici perfect adaptate
  • Garniturile circulare cu colturi vulcanizate asigura protectia optima impotriva curentilor de aer, prafului, apei si pierderilor de caldura
  • Siguranta maxima a investitiei prin respectarea standardului privind economisirea energiei termice EnEV
  • Arhitectura deosebita, cu elemente de mari dimensiuni
  • Suprafata High Definition Finishing (HDF): de inalta calitate, eleganta, neteda si foarte usor de intretinut
  • Ecologic, fiind reciclabil
  • Eficienta energetica maxima
  • Eficienta energetica dusa la perfectiune cu Familia-Geneo (ferestre, usi de intrare, usi culisante cu ridicare) pentru o izolare optima in constructii
  • Profile suple pentru un design modern
  • Manipulare si montaj usor, datorita avantajului greutatii reduse, de pana la 40%, fata de sistemele de profile uzuale
  • Posibilitati extinse de design prin colorarea cu folii decorative sau vopsire sau placare la exterior cu capace din aluminiu.

  GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre cu adancimea de 86 mm care exista în acest moment pe piata de constructii.

  Particularitatea sistemelor GENEO®, este materialul hightech RAU-FIPRO®. Acest material compozit din fibre de sticla confera profilului o stabilitate deosebita.

  Prin aceasta tehnica, armaturile de otel nemaifiind necesare, se asigura o reducere a costurilor cu 90%. In acest fel, GENEO® asigura cele mai bune valori de izolatie termica, eliminandu-se puntile termice cauzate de utilizarea armaturilor de otel.

  Chiar si normativele tehnice pentru conservarea energiei (EnEV), sunt realizate peste cerinte cu GENEO®. In acelaşi timp, sistemul de ferestre ofera premisele pentru design si confort, fara a fi nevoie de solutii de compromis.

  Paletar Culori Manere Roto

  roto line alb

  Maner Roto Alb

  roto line argintiu

  Maner Roto Argintiu

  roto line maro

  Maner Roto Maro

  roto line bronz

  Maner Roto Bronz

  roto line bronz inchis

  Maner Roto Bronz inchis

  roto line titan

  Maner Roto Titan

  Maner Roto cu cheie

  Maner Roto cu cheie

  roto line auriu mat

  Maner Roto Auriu Mat

  Paletar Culori Termopane REHAU

  Termopane Rehau pot fi diversificate nu numai ca forme ci si ca nuante.

  Foliile decorative de la termopane rehau se aplica pe profilele ferestrelor printr-un procedeu special numit caserare.  

  Aspectul  diversificat de folii decoratie oferit de termopane rehau este o folie cu o structura deosebit de rezistenta la decolorare si uzura si are numeroare avantaje : – rezistent la intemperii – usor de curatat – rezistent la razele UV Folii decorative termopane standard :

  MAHON
  NUC
  STEJAR AURIU
  STEJAR INCHIS
  WENGHE
  paletar culori

  Varietatea de cel putin 40 folii decorative nestandard ( imitatie lemn sau culori uni ) care pot fi aplicate pe o parte sau pe ambele parti ale profilelor.

  Aceste folii care se pot aplica pe termopane rehau pot crea note coloristice conform cerintelor individuale. Datorita varietatii de culori este posibil ca timpul de livrare sa fie mai lung.

  ATENŢIE !!! Culorile sunt cu titlu informativ, nuanţele afişate pe monitorul dumneavoastră pot diferi de cele reale, datorită monitorului sau setărilor calculatorului.

  Vopsire Termopane REHAU

  Serviciul de vopsire a tamplariei din PVC furnizat de societatea noastra utilizeaza o vopsea acrilo-poliuretanica bicomponenta produsa in Elvetia de catre firma FEYCO AG.

  Acesta vopsea este un produs creat exclusiv in scopul vopsirii profilelor de tamplarie PVC. Produsul Alpocryl este utilizat pe scara larga in intreaga Europa de peste 25 de ani dupa ce a fost testat atat in laboratoarele producatorului cat si conditii reale de exploatare.

  Cel mai mare avantaj al vopsirii de tamplarii PVC este flexibilitatea cromatica data de obtinerea oricarei nuante a standardelor de culoare RAL in laboratorul propriu.

  Spre deosebire de celelalte tehnologii avem posibilitatea de a vopsi profilelor de tamplarie PVC integral (chiar si pe laturile neregulate), astfel putand raspunde prompt oricarei solicitari.

  Vopsitoria de tamplarie PVC este solutia ideala pentru obtinerea unor termopane de PVC color masa sau colorata doar pe o fata.

  colors

  Termopane Rehau cuprinde o varietatea de profile care sunt folosite pentru confectionarea de termopane Rehau cu geamuri termopan inclusiv ferestre termopan si usi termopan.

  Profilul folosit pentru un geam termopan poate avea gosimea intre 60mm si 86mm.

  Va oferim solutia pentru termopane Rehau care va pot schimba aspectul casei dumneavoastra atat la interior cat si la exterior.

  Termopane Rehau ofera unul dintre cele mai bune sisteme de ferestre termopan.

  REHAU GENEO PHZ

  REHAU GENEO PHZ