termopane ieftine

WEISS PROFIL 3 Camere – 60 mm – termopane ieftine

Sistem din PVC cu 3 camere pentru ferestre şi uşi.
Lăţimea de asamblare a cadrului 60 mm.
Izolare termică şi fonică excelentă.
Design-ul rotund elegant al profilelor din PVC garantează o unitate stilată între design-ul ferestrelor şi viziunea modernă a clădirilor contemporane.
Posibilitate de selectare dintr-o gamă variată de folii, texturi care imită lemnul, care conferă confort şi desăvârşire oricărui interior.

Latimea constructiva a tocului este de 60 mm, iar cea vizibila de 57 mm pentru reperele de cercevea si de 63 mm (la exterior), respectiv 43 mm (la interior) pentru cele de toc. Reperele destinate executiei de usi  au o adancime de 85 mm. Sistemul este prevazut cu doua garnituri din EPDM, permitand instalarea unui geam termoizolant.

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*


  Complexitatea sistemului permite toate libertatile in ceea ce priveste formele si culorile ferestrelor. Cu termopane ieftine WEISS PROFILE pot fi echipate atat cladiri noi, moderne, cat si cladiri vechi, stilul arhitectural ramanand neschimbat. Cand este vorba de termopane, compania noastra este adresa potrivita pentru arhitecti, constructori etc.

  Solutiile inteligente introduse in fiecare metru de profil, combinate cu cerintele ridicate de asigurare a calitatii, stau la baza productiei de termopane ieftine, care, astazi, pot fi admirate incepand cu casele si apartamentele obisnuite si mergand pana la cladiri de renume.

   

  Compania noastra poate confectiona si monta orice tip de tamplarie cu geam termopan si termopane ieftine.
  Gama variata de deschideri pentru ferestre sunt multiple si se poate configura in functie de necesitatea clientului. Tamplarie fixa (aceasta configuratie este mai ieftina), tamplarie cu deschidere simpla (cu cat adaugam mai multe deschideri unei ferestre costul creste), tamplarie cu deschidere oscilobatanta (pentru a crea ventilatia camerei).

  Paletar Culori

  STEJAR AURIU
  NUC
  MAHON
  MOOREICHE

  Ce sunt geamurile cu tamplarie pvc?

  Ferestrele,usile si termopane ieftine cu o astfel de tamplarie au doua geamuri de sticla legate intre ele printr-un distantier si separate printr-un spatiu intre 6 mm si 20 mm. Decalajul este inchis ermetic si umplut cu argon pentru a oferi un strat suplimentar de izolatie. In mod ideal, ferestrele si usile cu ferestre cu o astfel de tamplarie ar trebui sa utilizeze o sticla de calitate pentru a-si imbunatati performanta.

  Termopane ieftine

  Costurile facturilor au crescut in ultimul deceniu – cu jumatate din energia utilizata in casele care alimenteaza dispozitive de incalzire si racire, mentinerea racorii in timpul verii si caldura in timpul iernii este mai inaccesibila ca niciodata.

  termopane ieftine

  termopane ieftine

  Se platesc cele mai mari preturi la energie din lume.

  Vestea buna este ca instalarea ferestrelor si usilor cu ferestre cu tamplarie pvc este una dintre cele mai eficiente modalitati de a face o casa mai eficienta din punct de vedere energetic.

  Structura dubla este un izolator atat de eficient incat va poate reduce nevoia de control al temperaturii la termopane ieftine. Aceasta caracteristica a designului va poate reduce facturile de energie cu mai mult de 20% in comparatie cu ferestrele cu geamuri unice, ajutand in acelasi timp mediul inconjurator.

  Este geamul cu tamplarie pvc responsabil cu reducerera zgomotului in interiorul locuintei?

  Geamurile cu o astfel de tamplarie pot reduce zgomotul exterior – de la voci, animale, vehicule, avioane, trenuri si alte surse – cu pana la 60% comparativ cu geamurile simple.

  Organizatia Mondiala a Sanatatii a constatat ca expunerea la zgomot prelungit poate contribui la stres, somn tulburat, probleme cognitive si conditii de sanatate nefavorabile, cum ar fi bolile cardiovasculare.

  Geamurile de termopan absorb mai multa energie sonora decat produsele standard datorita decalajului dintre geamurile de sticla. Adaugarea sticlei acustice creste eficienta geamurilor cu structura dubla.

  Geamurile cu tamplarie pvc sunt ideale si vara, si iarna

  Ferestrele si usile cu ferestre cu tamplarie pvc sunt populare in clima mai rece, cum ar fi la munte.

  Cu toate acestea, multi oameni nu isi dau seama ca sunt o solutie incredibil de eficienta din punct de vedere energetic pentru toate tipurile de climat. In timp ce unele produse eficiente din punct de vedere energetic pot reduce pierderea sau castigul caldurii – sau ambele – ineficient, termopanul de calitate este diferit.

  Proprietatile sale unice de izolatie mentin casa mai racoroasa vara si mai calda iarna, limitand fluxul de aer cald sau rece dintre cele doua geamuri. Acest lucru nu numai ca face casa confortabila pe tot parcursul anului, dar ajuta si la minimizarea dependentei de incalzire si racire artificiala.

  Cu ajutorul geamurilor cu tamplarie pvc nu se fac pierderi inutile ale caldurii

  Ferestrele si usile cu tamplarie pvc din sticla joaca un rol crucial in eficienta energetica a casei dvs.

  Se estimeaza ca aproape jumatate din pierderile de caldura in timpul iernii si aproape 90% din castigul acesteia in timpul verii pot proveni din cauza ferestrelor si usilor.

  Designul unic al produselor cu ferestre pvc izoleaza impotriva caldurii si a frigului de pana la patru ori mai eficient decat bine cunoscutele ferestre si usi cu geamurile unice.

  Spatiul dintre cele doua tipuri de sticla actioneaza ca o bariera termica intre locuinta ta si mediul exterior. Previne evacuarea aerului cald sau rece, mentinand o temperatura mai constanta si izolandu-va de efectele extremelor climatice.

  Alege ce e mai bine pentru locuinta ta din magazinul nostru online specializat in usi si ferestre realizate din acest tip de tamplarie.

  termopane ieftine

  termopane ieftine

  Evitarea condensarii cu ajutorul geamurilor cu tamplarie pvc

  Condensarea apare atunci cand aerul umed din interiorul casei dvs. este expus la o suprafata mai rece, cum ar fi o singura fereastra vitrata.

  In timp ce condensul este, in general, doar o neplacere vizuala, acesta are potentialul de a provoca probleme grave pentru casa ta.

  Produsele cu acest tip de ferestre reduc probabilitatea de condens prin eliminarea cauzei sale principale – o fereastra rece. Geamul interior din sticla ramane aproape de temperatura camerei, reducand riscul de condens.

  Tipuri de ferestre si usi de cu tamplarie pvc

  Geamurile sunt disponibile in multe tipuri de ferestre si usi. De la un stil traditional, cum ar fi fereastra dubla suspendata pana la usa glisanta populara sau usa luxoasa pliabila, exista un design si o configuratie care sa se potriveasca oricarui stil de casa.

  De asemenea, puteti alege sticla si feronerie de diferite culori care sa se potriveasca sau sa completeze fereastra si usile, precum si peretii si pardoseala interioara.

  Datorita designului lor, gama noastra de astfel de produse este disponibila in dimensiuni mai mari decat majoritatea ferestrelor si usilor pe care le veti gasi pe piata. Alegeti din magazinul nostru online de latime, inaltime si lungime doriti pentru produs, care este numarul de camere, daca doriti sa puneti si la baie.

  Sunt avantajoase, deci, aceste ferestre termopan?

  Dupa cum puteti vedea, exista mai multe avantaje in alegerea de usi si ferestre de termopan pentru casa dvs.

  Merita costul ferestrelor termopan? Daca facturile mai mici de energie electrica, confortul pe tot parcursul anului si reducerea zgomotului sunt ceea ce cautati, termopane ieftine este o investitie inteleapta.

  In prezent este o deschidere mai mare catre acest tip de produse pentru a locuintei tale confortul dorit.

  Alege orice culoare iti doresti: alb, stejar, care sa se potriveasca cel mai bine cu parsodeala, cu stilul locuintei. Stabileste de la inceput care este numarul de camere in care doresti sa pui aceste produse.

  Site-ul nostru online iti sta la dispozitie pentru orice varianta de culoare, daca vrei sa fie personalizate, catre care parte sa aiba deschiderea – in stanga sau in dreapta, in ce pret vrei sa te incadrezi, ce tip de feronerie sa aiba si cum sa fii multumit de alegerea facuta.

  In acest magazin online ai posibilitatea sa gasesti diferite modele cu care sa cochetezi, sfaturi despre intretinerea cat mai de durata a lor, intr-un mod rapid si utilizarea in mod corect.

  Daca vrei sa beneficiezi de servicii calitative si termopane ieftine in magazinul nostru online, iti stam la dispozitie. Ne poti contacta la numarul de telefon: 0733.73.78.73 sau la adresa de mail: rehau@rehau-termopane.ro

  In mediul online este mult mai usor, poti cugeta asupra unei variante mai multa vreme, iar pagina noastra online iti ofera toate detaliile de care ai nevoie pentru a intelege de ce sunt necesare astfel de ferestre sau usi.