Tamplarie Aluminiu

Compania noastra poate confectiona si monta orice tip de tamplarie aluminiu cu geam termopan.
Gama variata de deschideri pentru ferestre sunt multiple si se poate configura in functie de necesitatea clientului.
Tamplarie aluminiu fixa (aceasta configuratie este mai ieftina), tamplarie aluminiu deschidere simpla (cu cat adaugam mai multe deschideri unei ferestre costul creste), tamplarie aluminiu cu deschidere oscilobatanta (pentru a crea ventilatia camerei).
Sistemele de feronerie pentru tamplarie aluminiu sunt echipate cu tehnologie antiefranctie.

Achizitionand tamplarie de aluminiu beneficiati de o intretinere mai usoara, culoarea ramanand neschimbata in timp deoarece vopsirea se realizeaza in camp electrostatic. Paleta coloristica este nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite.
Aceste sisteme de tamplarie au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara.
Sistemele de tamplarie ofera un grad ridicat de protectie termica ce pot reduce consumul de energie termica.

Sistemele de tamplarie care sunt echipate cu sticle de geamuri termopan speciale ofera un grad ridicat de protectie fonica. Aceste sisteme de tamplarie se pot utiliza la imobile situate in vecinatatea unor surse de zgomot.
Sistemele de tamplarie care sunt echipate cu geamuri termopan cu proprietati de control solor reduc aparitia efectului de sera si necesitatea utilizarii sistemelor de aer conditionat, implicit reducerea costurilor de energie.
Sistemele de tamplarie au intre cinci si opt puncte de inchidere ceea ce asigura etanseitatea.

Sistemele de tamplarie beneficiaza de garantie extinsa la cinci ani.

Transportul ferestrelor si usilor achizitionate de dumneavoastra este gratuit.

Montajul se realizeaza cu personal specializat, cu materiale de cea mai buna calitate si cu respectarea specificatiilor tehnice.

Va invitam sa faceti cunostinta cu oferta noastra!

tamplarie aluminiu

tamplarie aluminiu

Ușile și ferestrele batante din aluminiu sunt mult mai eficiente decât soluțiile clasice. Se remarcă printr-un confort sporit dar și un design modern. Pot fi utilizate atât în zona rezidențială, cât și în clădirile de birouri.

Aceste soluții sunt extrem de versatile. Pot fi chiar utilizate ca perete despărțitor, alături de uși duble sau simple. Sunt subțiri și ușor de utilizat și manevrat.

Rezistența sporită la fenomenele meteorologice, dar și etanșarea perfectă care nu permite infiltrarea de apă sau vânt, face din ușile și ferestrele batante de aluminiu o investiție profitabilă pe termen lung.

Ușile și ferestrele pot fi personalizate în culoarea preferată, pentru a putea fi asortate cu designul clădirii. Fixarea sticlei se realizează cu profile din aluminiu pe tavan și profile din inox sau aluminiu la pardoseala si perete.

tamplarie aluminiu

tamplarie aluminiu

Sistemele din aluminiu pentru uși și ferestre, pot satisface toate cerințele utilizatorilor, la condițiile de mediu.

În portofoliul nostru există toate tipurile de deschideri întâlnite la tamplarie aluminiu. Deschideri oscilante, batante, culisante, pivot sau modele speciale dedicate pentru fațadele clădirilor mari.

Un alt aspect pozitiv: pereții despărțitori au o calitate remarcabilă. Aceștia sunt fabricăți fie în varianta fixă, sau cu deschidere.

Uși liftant-glisante cu montanți înguști, pereți despărțitori mobili, ficși sau cu deschidere, despărțitori sau ignifugi.

De asemenea, pereții despărțitori există în variantele cu izolație fonică, termică, ignifugi sau anti-efracție.

Elementele de fațade din aluminiu sunt destinate clădirilor industriale, dar și comerciale. Acoperișurile vitrate sunt de asemenea o specialitate de efect, permițând diverse configurații și prezentări.

Ferestrele, usile și fatadele joaca un rol vital in aspectul exterior al cladirilor, ceea ce duce la necesitatea unei diversitati mari de culori și texturi, pentru a putea acoperi toate nevoile.

Aluminiul are acest avantaj, fata de alte materiale, deoarece paleta sa de culori și texturi este nelimitată. Nuante închise sau deschise, mat, suprafețe line, metalice sau chiar și periate, efect de lemn.

În afara aspectului, tratamentele de suprafață sunt de asemenea responsabile pentru protecția profilelor de aluminiu de mediul inconjurator si de utilizarea sporita. beneficiaza de toate caracterisiticile relevante pentru rezistenta la coroziune, la ciobire, la ciobire si decolorare.

La final, montajul corect si materialele de calitate utilizate pot defini produsul final.

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*


  Tamplaria din aluminiu fara bariera termica este un profil din aluminiu extrudat dintr-o singura bucata.
  Aceste profile sunt extrudate la cald si au diferite forme potrivit scopului in care vor fi folosite.
  Tamplaria din aluminiu fara bariera termica se va monta doar in interiorul cladirilor. Se recomanda evitarea montarii ei acolo unde exista diferente de temperatura foarte mari.
  Daca diferentele de temperatura sunt mari, atunci instalarea acestui tip de tamplarie va provoca condens. Prinderea tamplariei la colturi are loc prin sertizare sau cu coltari mecanici.
  Pe acest profil poate fi instalat un geam simplu sau geamuri de termopan. In privinta design-ului si al culorii, profilele din aluminiu sunt foarte versatile si pot fi vopsite in orice nuanță RAL, pot chiar imita lemnul.
  Tamplaria din aluminiu fara bariera termica este recomandata la interior in cladirile publice, industriale, de birouri sau in hoteluri.

  Daca doriti protectie termica si fonica, atunci ceea trebuie sunt profilele de tamplarie aluminiu cu bariera termica.
  Acestea sunt realizate din doua profile din aluminiu unite intre ele cu o bară de poliamidă.
  Poliamida este materialul care face ruperea termica intre exteriorul profilului și interior. La acest punct, un aspect foarte important este dimensiunea poliamidei care da performanta termica profilului.
  In prezent pe piata exista o multitudine de profile care pot fi adaptate atat pentru locuinte, cat si pentru cladiri industriale.
  Acest tip de tamplarie aluminiu este destinata a fi montata la exterior, permitand realizarea unor suprafete vitrate de mari dimensiuni.
  De asemenea, pentru ele exista o paleta larga de culori in care pot vopsite si pot imita chiar si lemnul.
  Performantele superioare ale aluminiului il fac un material perfect si pentru realizarea usilor care de asemenea pot avea dimensiuni foarte mari.

  Sistemele glisante din aluminiu sunt cele mai rezistente si fiabile.
  Si aceste sisteme pot avea sau nu bariera termica. Asadar, pentru interiorul cladirilor, sunt recomandate sisteme glisante fara bariera termica, iar pentru exterior sistemele glisante cu ridicare.
  Glisanta cu ridicare are o izolare termica excelenta, fiindca etanseitatea se realizeaza cu garnituri din cauciuc pe tamplarie aluminiu. Cu aceste sisteme se pot realiza deschideri cu dimensiuni foarte mari.